Брутален инцидент пред детска градина в квартал Враждебна в София. Кучета

...
Брутален инцидент пред детска градина в квартал Враждебна в София. Кучета
Коментари Харесай

ВИДЕО Шок за баба и внуче пред столична детска градина - псе разкъса за секунди кучето им

Брутален случай пред детска градина в квартал  " Враждебна ” в София. Кучета нападнаха баба и внучето й пред входа на забавачницата, до момента в който се качвали в фамилния автомобил.

При опит да избави детето, дамата изтървала един от двата йоркширски териера, които държала. За секунди, домашният любим бил раздран и погубен от освирепелите животни. Кървавата история се разиграла пред очите на деца и родители пред ДГ " Шарена дъга ”.

 



" Свекърва ми е взела детето от градината, излизайки, потеглят към колата, в краката на свекърва ми са кучетата – йоркширски териери, а детето за ръчичка. Едно куче се спуска, тя хваща детето, с цел да го избави. Тогава едното ни куче е захапано и умира незабавно ”, описа Гергана.

Кучето, което ги е нападнало, е познато за родителите. Потърпевшата жена споделя, че въпросното животно атакува учители и деца. Тя упорства за ограничения.

И други хора в региона описаха, че са били нападани. А родителите споделят, че ги е боязън, когато водят децата си на градина. 

" Години обратно са сезирани институциите, притежателят не е намиран ”,  обясни директорката на детската градина в утринния блок на Нова ТВ.

" Извършили сме инспекция на място. В двора на парцела има пуснати свободно четири огромни кучета. Установихме, че оградата е с нарушена целокупност, откъдето животните напущат парцела ”, съобщи Цветелин Добрев, Столичен инспекторат.

" Тук се касае за домашни кучета. Ако са в двора, нямаме право да ги вземем.

Трябва да се обединят силите на Общината, Столичния инспекторат и полицията. Собственикът да се накара да държи кучетата единствено в двора ”, съобщи Милена Павлова, шеф на Екоравновесие.

Повече гледайте във видеото
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР